ves aball < Torna als projectes

Mostra de Cinema Salut per als drets humans

Des del naixement del projecte Salut, Drets, Acció en 2007, s'han projectat audiovisuals de qualitat acompanyats de debats amb persones expertes, que han abordat qüestions fonamentals sobre salut. És una iniciativa de Medicus Mundi MediterràniaFarmacèutics Mundi.

Cartell SDA 2014

Mostra de cinema

Les ONGD Farmacèutics Mundi i Medicusmundi Catalunya va organitzar la 8a edició de la Mostra de Cinema en el marc de la campanya Salut, Drets, Acció.

En les primeres edicions vam posar el focus al continent africà. Ara, amb la inèrcia de la crisi econòmica, s’ha globalitzat la vulneració dels drets de la ciutadania. Visibilitzar i reflexionar, debatre i denunciar per transformar la situació del dret a la salut al món és encara més urgent i prioritari. Per això, volem convertir la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció en un espai de trobada a Catalunya per a les persones d’arreu del món que defensen el dret a la salut.

Nova pàgina web

A més, aquest any s'ha estrenat la pàgina web de la Mostra (www.salutdretsaccio.org) on hi trobareu un espai on es connecten històries, lluites personals i col·lectives, creativitat audiovisual i també tota la informació pràctica del programa i els espais on tindrà lloc cada sessió. Una eina que esperem que sigui d’utilitat per al sector sanitari, la comunitat educativa, els moviments socials i per a qualsevol persona interessada en la salut i/o en l’audiovisual.

SDA_14_5.jpg
SDA_14_4.jpg
SDA_14_6.jpg
SDA_14_3.jpg
SDA_14_1.jpg
SDA_14_2.jpg