ves aball < Torna als projectes

The Switchers

Web del projecte

SwitchMed és la iniciativa que dona suport a la implementació d’una producció i un consum sostenibles al sud i a l’est de la Mediterrània. Els Switchers són agents de canvi que desenvolupen solucions innovadores des d’una òptica social i ecològica per a la producció i el consum sostenibles a la Mediterrània. Hem elaborat els audiovisuals de tres switchers: Med Nasses que treballa al Marroc, Complete Energy Solutions a Egipte i Feynan Eclogde que ho fa a Jordània. Tots tres són projectes de producció i consum responsables, des de la pesca artesanal, passant per les energies renovables i el turisme ecològic.

SwitchMed és una iniciativa del Centre d'Activitat Regional per a la Producción Neta (SCP/RAC), i que forma part del Pla d'Acció Mediterrània del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

Els vídeos s’han realitzat sobre el terreny a Marroc, Egipte i Jordània, amb la col·laboració de Qudsart i Objetivo50. L’objectiu principal és el de conscienciar i inspirar tots els actors socials i extendre les iniciatives arreu de la Mediterrània.

AGIR

AGIR, l’Associació de Gestió Integrada de Recursos (Association de Gestion Integree des Ressources), treballa perquè la pesca local sigui socialment i ambientalment més sostenible i contribueix a la conservació dels ecosistemes marins. I tot amb la participació de gairebé 700 pescadors al voltant del Parc Nacional d’Alhucemas.

Complete Energy Solutions

Egipte té com a gran repte assegurar l’accés a l’energia per tothom. Complete Energy Solutions (SEI), fundada per Yasser Elshazly l’any 2008, proposa una solució assequible per la crisi energètica que viu el país.

Feynan Ecolodge

Feynan Ecolodge és un hotel ecològic que funciona amb energia solar. Està situat a la Reserva de la Biosfera de Dana, a Jordània i ajuda a la recaptació de fons per a la conservació de la biodiversitat. S’ha convertit, també, en un generador econòmic molt significatiu per a la comunitat local beduïna.

Equip

Una producció de Quepo en col·laboració amb QudsArt Films i Objetivo 50

Producció executiva Raquel Bonell i Pablo Zareceansky 

Association de Gestion Integree des Ressources

Rodatge i edició Juan Meseguer i Aurélien Lambert | Producció Anna Fernàndez, Raquel Bonell i Rakesh B. Narwani | Gravació Roberto Cano | Edició Rakesh B. Narwani i Cristina Martínez | Música David Löhstana i Suerte | Traducció Roberto Cano, Samira Rahmouni i Ilham El Fathi

Complete Energy Solutions i Feynan Ecolodge

Rodatge i edició Juan Meseguer i Aurélien Lambert | Producció Anna Fernàndez, Raquel Bonell i Juan Meseguer | Música Moretti, Fictoria i Perello

 

ces-solar-farm-photo1-1365x1024.jpg
feynan-ecolodge-main-door-feynan-ecolodgephoto-by-brian-scannell.jpg
port-naturel-bads-pnah-houssine-nibani.jpeg
feynan-hotel-tunez-1.jpg