ves aball < Torna als projectes

Que no te l'endossin

Rezero

Web del projecte

Que no te l'endossin és una campanya de Rezero, que té per objectiu evitar que les bosses de plàstic es donguin de forma gratuïta als establiments de Catalunya. Hem realitzat l'espot de la campanya en català, castellà i anglès.

El 3 de juliol és el dia internacional lliure de bosses de plàstic. L'any 2011, en la seva celebració, semblava del tot impossible aturar l'ús d'aquest tipus de bosses als comerços de Catalunya, però es va aconseguir. La campanya Que no te l'endossin va ser un dels primers canvis reals que hem aconseguit mitjançant eines de comunicacio. La comunicació pot ser transformadora.

Rezero treballa per a la prevenció dels residus i el consum responsable impulsant estudis i campanyes, en col·laboració amb diverses institucions i entitats. Posen sobre la taula els impactes ambientals, econòmics, socials i visibilitzen les alternatives existents per aconseguir una societat amb  un Residu Zero. L'any 2016 es va prohibir la distribució de les bosses de plàstic de forma gratuïta a Catalunya.

Equip

Producció Julian Altuna | Direcció i guió Pau Ortíz | Direcció de fotografia Maria Nova López