ves aball < Torna als projectes

Quan ens provoquen, provoquem

Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Acompanyem persones, causes i projectes inconformistes i transformadors. Responem als reptes amb creativitat, estratègies de comunicació innovadores, narratives que agiten consciències i produccions audiovisuals que fan visible l’invisible.

Com et podem ajudar?

Treballem la comunicació amb la idea de construir i transformar. Per nosaltres és una eina de mobilització social i generació de canvi. És molt més que una simple eina de difusió i publicitat. I ho combinem amb el treball propi d’una agència de comunicació i una productora audiovisual. Una visió que ens permet tenir cura dels missatges i cuidar amb detall la qualitat en la producció.

Som una cooperativa sense afany de lucre i compromesa amb l’economia social i solidària. Aquesta aposta per un sistema econòmic respectuós amb les persones, el planeta i els territoris sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació, és una aposta col·lectiva que ens ha portat a participar de diferents espais i projectes que treballen amb aquests valors i principis. Cada any ens autoavaluem, fem balanç social.

Fa més de 15 anys que vam començar a fer producció audiovisual. Sense Youtube. Ben aviat, la nostra obsessió per l’estratègia ens va portar a desenvolupar serveis de comunicació, per assegurar-nos que els vídeos no quedaven a un calaix. Avui, som un equip que ofereix tots els serveis de comunicació i producció audiovisual que pugueu necessitar. D’un procés de treball fet amb cura en poden sortir productes brutals: tot comunica.


Comunicació i storytelling

Estratègia de comunicació
Disseny i producció de campanyes
Curadoria de continguts
Creativitat i disseny gràfic
Conceptualització i desenvolupament web
Estratègia digital i xarxes socials
Estratègia de premsa i mitjans

Audiovisual

Documental i webdoc
Transmèdia i noves narratives
Vídeo participatiu
Ficció i spot
Vídeo de sensibilització
Motion graphics

Hem col·laborat amb

Aquesta campanya s'ha produït amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona