ves aball < Torna als projectes

Premis a l'associacionisme i el lleure juvenil

Consell Nacional de Joventut de Catalunya

Web del projecte

Els premis del Consell Nacional de Joventut de Catalunya busquen reconèixer i estimular projectes desenvolupats des de l'associacionisme i el lleure infantil i juvenil. Quepo hem col·laborat amb l'entitat amb el concepte i la producció de la línia gràfica dels premis així com generant continguts audiovisuals per la difusió dels premis en l'àmbit digital.

Línia gràfica i logotips

L'any 2022, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya decideix fer una aposta per definir una imatge dels diferents premis que atorga que es consolidi i esdevingui un punt de partida d'una línia gràfica i estètica perdurable.

És per això que s'han elaborat dels logotips que defineixin les marques els Premis de lʼAssociacionisme Juvenil i els Premis de lʼEducació al Lleure, partint de la gràfica de lʼentitat i pensant en els públics als que van dirigits aquests guardons.

Continguts digitals

Per tal d'animar a presentar candidatures als premis, s'han preparat elements de difusió digital amb l'objectiu de mostrar de manera clara i concisa tota la informació que regeix la convocatòria dels premis, de forma atractiva i dinàmica.

És per això que s'han produït dues càpsules de vídeo de curta durada i en format quadrat (pensades per Twitter, Instagram i YouTube Shorts) que serveixen per fer difusió a les xarxes socials de les condicions i requisits que presenten els premis. Els vídeos parteixen de la gràfica desenvolupada i juguen amb l'explicació per part de les joves.

Equip

Coordinació Berta Diumaró Saperas | Diseny gràfic Chus Portela Ocaña | Motion Marina Freixa Roca

Foto_CJCN_1.jpg
Foto_CJCN_2.jpg