ves aball < Torna als projectes

L'agenda de la justícia global

LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global

Web del projecte

Des del 2009, Lafede.cat disposa del servei informatiu Intercom, l'agenda de la justícia global; un espai digital de referència per entitats i per a la ciutadania en la cerca d’activitats, formacions i ofertes laborals del sector. Hem redissenyat a nivell gràfic el portal i el butlletí per fer-lo més accessible, alhora que hem generat una nova tecnologia per facilitar la pujada de continguts a les entitats i una millor distribució del butlletí.

Les millores aplicades en l'organització dels continguts i el disseny de la nova Intercom és fruit d'una enquesta feta a les entitats membres de Lafede.cat el 2021. Un dels principal canvis és la incorporació d’un cercador d’articles per temàtiques i temporalitat, l’aparició d’articles destacats i la possibilitat de compartir el contingut a xarxes socials. El nou web, però, manté els blocs principals d’activitats, formacions i ofertes de feina i voluntariat, i continua sent una eina autogestionable per a les entitats. Ara d'una de forma més usable i accessible. També s’ha millorat el disseny del butlletí extern, que s’envia setmanalment amb el resum d’activitats, formacions, ofertes i notícies de la federació. 

Des de la seva creació en format web l'any 2015 (abans era un document que s’enviava internament a les entitats i s’imprimia per a posar a disposició de la ciutadania al Punt d’Informació de l’Espai Tàpies), s’han publicat 3.362 articles i ha rebut 843.692 visites. En l’actualitat, l’Intercom s’ha convertit en una eina indispensable per a la difusió de les activitats i formacions de les entitats i per la cerca de personal tècnic i voluntari, així com un portal de referència per a la ciutadania en la cerca d’activitats i ofertes laborals del sector.

Equip

Coordinació i continguts Sonia Ros Muriel i Berta Diumaró Saperas | Disseny gràfic Chus Portela | Desenvolupament Felip Ladrón