ves aball < Torna als projectes

La televisió comunitària de Barcelona

La Veïnal

Web del projecte

La Veïnal és la televisió comunitària de Barcelona, un portal web on les veïnes i els veïns de la ciutat poden publicar i consultar contingut produït per elles mateixes. Quepo hem renovat la pàgina de La Veïnal, posant els continguts en un lloc central. S'ha conceptualitzat i coordinat el disseny i desenvolupament de la pàgina. 

Concepte 

S'ha repensat l'ús de la pàgina web de La Veïnal, entenent que els continguts audiovisuals havien d'ocupar un lloc central fent-los més accessibles. De la mateixa manera, l'explicació del projecte ha quedat relegada a un segon pla. Inspirades per les plataformes d'streaming que totes coneixem. També s'ha conceptualitzat una pàgina d'inici que convidi a començar a reproduir contingut i que mostri les darreres actualitzacions. 

Disseny i desenvolupament

El disseny ha seguit la línia gràfica del projecte incorporant el color negre que tan recorda a les plataformes de reproducció en línia i s'ha creat un apartat "A la carta" amb un filtre per accedir als continguts publicats. El disseny l'ha treballat la Mariana Soffia, responsable de comunicació de La Veïnal, en Figma. La cooperativa tecnològica Jamgo ha programat de zero tota la pàgina partint del disseny fet.

Equip

Coordinació i concepte Cristina Mañas, Mar Redondo Berta Diumaró Saperas | Disseny gràfic Mariana Soffia | Desenvolupament Jamgo

Hem col·laborat amb