ves aball < Torna als projectes

Kult, comunitat, cultura, revolució

Kult Coop

Web del projecte

Kult.coop és un portal web i una campanya de comunicació que promouen la cultura com a una comunitat àmplia i diversa de pensament crític i acció transformadora. Hem conceptualitzat, dissenyat i generat els continguts del portal web, l'estratègia de comunicació i la campanya per xarxes socials #QuèÉsCultura, intercooperant amb Kult Coop, Quepo i Rice Up Studio. 

Juntament amb la cooperativa del món de l’edició Cultura 21 (ara KULT Coop) i la cooperativa de l’àmbit tecnològic Rice Up, hem desenvolupat i produït aquest projecte digital al voltant de la creació de pensament crític. Els eixos d'acció principals han estat el disseny i conceptualització de la plataforma digital kult.coop, la dinamització de la seva comunitat digital i l’articulació amb actors estratègics (llibreries, festivals, biblioteques i cooperatives de l’àmbit de la cultura arreu dels països catalans) i la programació de debats i difusió del pensament crític, i la campanya en xarxes socials, sota l'etiqueta #QuèÉsCultura?.

Comunitat, cultura, revolució

El portal Kult.coop és una iniciativa oberta a persones i col·lectius de tota mena que vulguin promoure el pensament crític, l’impuls de comunitats actives i solidàries, així com processos de canvi i transformació social en favor de la majoria treballadora: una revolució, en definitiva.
S'ha construït a partir de d’intercooperació entre tres cooperatives, i ha tingut per objectiu crear una comunitat de pensament crític, especialment dirigida a dones joves d’arreu dels països catalans. Per fer-ho possible, s’ha desenvolupat un portal tecnològic, unificant totes les bases de dades de la base social de la cooperativa Cultura21 (ara Kult.coop), i s’ha dissenyat i desenvolupat un portal web on s’hi explica el projecte, es presenta la comunitat i s’hi difonen tots els continguts, ja siguin articles en profunditat, entrevistes, vídeos i prescripcions culturals.

Equip

Direcció Sonia Ros Muriel | Coordinació i continguts Berta Diumaró Saperas | Direcció creativa Cris Mañas | Identitat visual, disseny gràfic i disseny web Porta Disseny | Desenvolupament web Rice Up Studio | Coordinació de projecte Cultura21 Joan Teran i Laia Altarriba