ves aball < Torna als projectes

Decideix la ciutat que vols

IMPD

Web del projecte

La campanya "Decideix la ciutat que vols", de les eleccions al consell rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, té per objectiu explicar tot el procés electoral des d’una conceptualització 100% inclusiva i 100% accessible, interpel·lant a tothom i no deixant a ningú enrere. Hem creat diferents peces audiovisuals, gràfiques i digitals.

Cartell principal de la campanya

Comunicació inclusiva i accessible

A Barcelona hi viuen més de 150.000 persones amb diversitat funcional. La campanya per la participació en les eleccions al Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona s'ha estucturat en tres fases: la crida a la presentació de candidatures, la crida al vot i, per últim, la fase de transformació cap a una ciutat encara més inclusiva i més accessible. Tots els materials que s'han generat, els vídeos de crida a la participació i les peces divulgatives, els materials gràfics (el cartell principal de la campanya i totes les seves aplicacions online i offline, els bàners per xarxes socials i el marxandatge) i la pàgina web s'han conceptualitzat i produït a partir de la suma dels criteris comunicatius i dels d'accessibilitat i inculsió.

Els guions, la realització, la direcció d'art i el disseny gràfic s'han creat tenint en compte l'accessibilitat per a persones amb discapacitat visual (ús de tipografia adaptada, bon contrast de color, entre altres mesures); l'accessibilitat per a persones sordes oralistes als vídeos, a través de la subtitulació i l'accessibilitat per a persones sordes que es comuniquen amb llengua de signes a través del signat de totes les peces audiovisuals. Tots els continguts s'han traduït a lectura fàcil, per garantir l'accessibilitat a tots els continguts a persones amb problemes de memòria o de comprensió.

Equip

Campanya Sonia Ros Muriel i Berta Diumaró | Il·lustració Júlia Solans | Disseny Gràfic Chus Portela | Desenvolupament web Felip Ladron | Direcció i guió dels vídeos Pablo Zareceansky | Producció Raquel Bonell | Muntatge i postproducció Marina Freixa | Motion graphics Joaquín Jordan i Yasmin Mansour | Signat dels vídeos FESOCA

Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD
Eleccions IMPD