ves aball < Torna als projectes

Fira de voluntariat internacional

LaFede.cat

Web del projecte

#TornaCanviada és la Fira de voluntariat internacional organitzada per LaFede.cat. Per l'edició 2023, Quepo hem generat la imatge gràfica de l'esdeveniment, les diferents adaptacions pels canals digitals i un dossier de resum amb les ofertes de voluntariat que es presenten a la fira.

La fira #TornaCanviada és una oportunitat per conèixer de primera mà les diferents propostes de les entitats especialitzades en voluntariat internacional, així com per resoldre dubtes i inquietuds en relació amb la planificació, la formació prèvia i els requisits necessaris per fer una estada. 

L'any 2023, per primera vegada, la fira té lloc a la Plaça cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona i les entitats que hi han participat són: Associació Acció Internacional Action Peace (IAP)Associació Catalana per la Pau (ACP)Bosco GlobalEnginyeria Sense FronteresFISCIntered CatalunyaSED CatalunyaServei Civil Catalunya i Setem Catalunya. També hi serà present la Fundació Autònoma Solidària que ha col·laborat en l’organització d’aquesta edició i que oferirà les seves propostes de voluntariat dins de la UAB. 

Per aquesta ocasió, des de Quepo hem generat la imatge gràfica. També s'han maquetat totes les aplicacions gràfiques necessàries: cartelleria, bàners per xarxes socials i web i un dossier amb informació de les ofertes de voluntariat. 

Equip

Coordinació Berta Diumaró Saperas | Disseny gràfic Manuela Ospina Pedraza i Chus Portela Ocaña

Materials