ves aball < Torna als projectes

El futur és ara

Oikia, Renovem-nos

Web del projecte

Identitat visual animada, campanya digital i producció de l’esdeveniment al CCCB de l'acte El futur és ara del 10 de juny de 2023, on diverses organitzacions socioambientals d’arreu de Catalunya es troben per accelerar la transició ecosocial. 

Oikia, Greenpeace, l'IREC, C-Neutral 2030, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), la Xarxa per la Conservació de la Natura, Revo Prosperidad Sostenible, Renovem-nos i més entitats que treballen per fer front a l'emergència climàtica, impulsen un acte el pròxim 10 de juny al CCCB per posar sobre la taula idees i accions per accelerar la transició energètica. 

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament mitjançant  amplis espais de diàleg i de consens. Cal accelerar la transició ecosocial a partir d’uns eixos i fites concrets. A l'acte, es presentaran una sèrie de propostes de país en clau de futur que haurien de fonamentar les decisions, projectes i pressupostos de totes les administracions públiques i del sector privat que actuen a Catalunya, d’aquí al 2030.

L’acte serà moderat pel meteoròleg Francesc Mauri i l’activista mediambiental Carlota Bruna. A més, comptarem amb l’actuació especial de la companyia d’improvisació teatral Impro Acatomba.

Equip

Direcció Cristina Mañas Rubio | Coordinació Berta Diumarò Saperas | Producció Cristina Haba | Direcció d'art Núria Vila | Adaptacions gràfiques Alicia Manuela Ospina Pedraza | Animació Laia Ferran | Comunicació digital Mar Redondo i Justel

Hem col·laborat amb