ves aball < Torna als projectes

Nou espai de recerca i divulgació del CELH

Centre d'Estudis de L'Hospitalet

Web del projecte

El Centre d'Estudis de L'Hospitalet (CELH) és una associació cultural històrica, arrelada a la ciutat. És un espai de reflexió, debat, recerca i divulgació clau a la ciutat, i genera treballs i documentació tota mena de temàtiques com l'urbanisme, l'organització del territori, la demografia, l'antropologia, la història, política, sociologia i economia. Hem conceptualitzat i desenvolupat la nova pàgina web on destaca l'arxiu digital de l'entitat.

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet (CELH) és una associació cultural oberta a tota la ciutadania interessada en el coneixement, la recerca i el debat sobre la ciutat de l'Hospitalet. L'entitat promou projectes partir dels eixos de l'associacionisme, la memòria democràtica, el patrimoni cultural i la identitat local. Més enllà de contribuir a l’anàlisi i el desenvolupament de la identitat de la ciutat i potenciar-ne les iniciatives de caràcter sociocultural, el CELH és un espai de reflexió, debat, recerca i divulgació sobre el passat, el present i el futur de l’Hospitalet; i ha esdevingut un centre de recepció d’informació i documentació sòciocultural de referència a la ciutat.

Equip

Coordinació i continguts Sonia Ros Muriel i Berta Diumaró Saperas | Disseny Chus Portela | Desenvolupament Felip Ladrón | Suport en pràctiques  Beth Caralps | Coordinació CELH Enric Ferreras, Lídia Santacana i Natàlia Piernas

celh_1.jpg
celh_2.jpg
celh_3.jpg
celh_4.jpg