ves aball < Torna als projectes

Ràdio Associa't

Acció Comunitària - Ajuntament de Barcelona

Ràdio Associa't es consolida com a projecte per donar a conèixer les associacions i els projectes col·lectius de la ciutat i explicar què fan i què ofereixen a la ciutadania de manera immediata, atractiva i participativa durant la Festa de l'Associa't en el marc de la Mercè.

Ràdio Associa’t és el col·lectiu de 9 ràdios comunitàries i associatives de Barcelona nascut de la Festa de les entitats de la ciutat.

El que es va crear el 2018 com una proposta efímera pensada especialment per a l’ocasió, per radiar l’última hora a la plaça durant la tercera edició d’Associa’t a la Festa, s’ha convertit en un projecte sòlid i amb continuïtat. Ràdio Associa’t és fruit de la feina conjunta de 9 ràdios comunitàries de Barcelona coordinades per Torre Jussana7deRàdio, Boca Ràdio, Gran Via Ràdio, Ona de Sants-Montjuïc, Ràdioactius Poble Sec, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Ràdio Nikòsia i Ràdio Trinijove.

Les emissores treballen plegades en una programació conjunta per oferir-nos una marató de ràdio que es pot seguir en directe des de l’estudi habilitat al centre de la plaça i per streaming a associat.barcelona.

En l'edició de 2019, l'Associa’t a la Festa compta amb una ràdio més mòbil, més viva i més itinerant. Instal·lada a l’estudi de la carpa central de plaça Catalunya, Ràdio Associa’t farà ràdio en directe des de la plaça de Catalunya (Barcelona) els dies 21 i 22 de setembre. 20 hores de xou radiofònic per donar a conèixer les associacions i els projectes col·lectius de la ciutat i explicar què fan i què ofereixen a la ciutadania de manera immediata, atractiva i participativa. Amb entrevistes i debats sobre temàtiques d’actualitat relacionades amb el teixit associatiu, concursos, participació del públic, actuacions musicals, propostes escèniques i moltes sorpreses més.

Emmarcada dins les festes de La Mercè, Associa’t a la Festa és el festival de les associacions de Barcelona. L’espai on viure i celebrar les virtuts d’associar-se. És per això que ens fa especialment contentes aquest projecte compartit nascut de la mateixa Festa, que ha fet llavor i s’ha convertit en Ràdio Associa’t.

Equip

Direcció Pablo Zareceansky Montserrat | Coordinació i acompanyament estratègic Oriol Josa i Fresno | Maquetació Chus Portela Ocaña

Fotos_asociat_20_4.jpg
Fotos_asociat_20_3.jpg
Fotos_asociat_20_2.jpg
Fotos_asociat_20_1.jpg