ves aball < Torna als projectes

Associa't a la Festa 2016

Web del projecte

Associa’t a la Festa és l’espai de trobada de les entitats de la ciutat de Barcelona durant les festes de La Mercè. 1 plaça, 2 dies, 200 activitats de festa i cultura. Un espai transformat a la plaça de Catalunya, on les entitats i la ciutadania són les protagonistes. El projecte el coprodueix la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb totes les entitats participants, que són les que autogestionen les activitats del programa.

Cartell Associa’t 2016

Quepo ens encarreguem de fer una comunicació eficaç, participada i equitativa amb totes les entitats que hi participen, perquè pensem que la suma de totes les nostres xarxes ens permetrà treure el cap sobre tota l’oferta i el gran soroll digital propi de La Mercè.

Per fer-ho possible, hem posat en marxa tota la maquinària comunicativa, gràfica i audiovisual, creant espais de trobada entre les entitats per enfortir tota la cadena comunicativa tant interna com externa per al 24 i 25 de setembre.

Equip

Direcció Pablo Zareceansky | Coordinació i acompanyament estratègic Oriol Josa | Comunicació Associa’t a la festa Alba Forés | Xarxes socials Marta Berenguer | Maquetació Chus Portela | Fotografia Associa’t a la festa Pere Virgili

Associat_16_4.jpg
Associat_16_5.jpg
Associat_16_6.jpg
Associat_16_7.jpg
Associat_16_8.jpg
Associat_16_1.jpg
Associat_16_2.jpg
Associat_16_3.jpg