ves aball < Torna als projectes

Activa't

Vídeo de sensibilització per la campanya Activa’t, de la Fundació Ferrer i Guàrdia.

La proposta es dirigeix al món empresarial i de l’administració, i també a la ciutadania en general. Té com a objectiu reivindicar i posar en valor les habilitats i les competències que les joves adquireixen en la seva experiència associativa i, d’aquesta manera, millorar l’ocupació juvenil.

A Catalunya, entre les joves de 16 a 24 anys, la taxa d’atur és del 40% i entre les de 25 a 29 anys, del 23%. Gairebé un terç de les que treballen ho fan a temps parcial, i el 60% dels seus contractes són temporals. Com a mínim un de cada tres joves està en risc de pobresa, essent el col·lectiu d’edat amb més risc d’exclusió social.

Dos de cada tres joves tenen experiència associativa. Aquesta trajectòria aporta habilitats i competències que haurien de ser reconegudes en el món laboral. El projecte ACTIVA’T impulsa i reconeix la participació dels i les joves en entitats del territori. Alhora, posa en valor la implicació social del moviment associatiu i el seu compromís amb la millora de l’ocupació juvenil.

Equip

Direcció i coordinació Lucía Andújar i Berta Diumaró Saperas | Càmera María Nova López | Muntatge Joaco Barcala | Disseny gràfic Chus Portela | Amb la participació de Beatriz Blanco, Anna Puig, Itzíar Pérez i Eduard Fernando