ves aball < Torna als projectes

30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

Fundació Ferrer i Guàrdia

Web del projecte

Des de l'any 1989, cada 20 de novembre es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants a tot el món. Hem conceptualitzat, realitzat i produït un vídeo de commemoració del 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants per la Fundació Ferrer i Guàrdia.

La peça audiovisual, pensada per difondres a través de les xarxes socials, es realitza a partir d’una conversa coral, mitjançant una dinàmica basada en la conversa i la relació de conceptes clau. Es desenvolupa un relat al voltant de quatre protagonistes (adults, de 30 anys) que, a partir de les seves experiències, ens expliquen de quins drets de la Convenció han gaudit, i de quins no, durant la seva infància.

L’objectiu del vídeo és la sensibilització i la generació d’espais on la infància sigui la protagonista; també acompanyar als nens i a les nenes en el seu apoderament i posicionar-les al centre de les seves pròpies decisions. Reclamar a les administracions que facin possible l’exercici de tots els drets que se’ls hi atorga a través d’aquesta Convenció. Ens comprometem a seguir avançant en la sensibilització i la generació d’espais on la infància sigui la protagonista.

30e aniversari convencio drets infants_4.jpg
30e aniversari convencio drets infants_1.jpg
30e aniversari convencio drets infants_2.jpg
30e aniversari convencio drets infants_3.jpg